Post by pulitovertho on Feb 16, 2022 5:10:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Talking Ginger 2022 version ▞▞▞
Ok to je creppy ne si nalagat mislim saj je vaš lajf ampak ti ki so očeh so veliki psihopati
Sur baj surb
Igro mi je zelo všeč. Prosimo, naredite več takšnih iger. Prosimo, naredite to zelo hitro
Ta igra z ingverjem je zelo smešna in tudi ljubka, mala mačka, ki je mlajša od govorečega Tom, je zelo lepa igra 🎮
Talking Ginger გართობა hrde
Ta aplikacija je prekleto strašljiva. Pritisnil sem ne na zvok in ko grem do toaletnega papirja, se sliši kot vtičnica v škatli in na začetku, če pogledaš res pozorno, je okno in moški v sobi NE PRENESITE, TAKO JE MOGLO DA JE STALKERS, KI JE LOVEL OTROKE, DEKLICA JE PRAVA POGREŠILA Z IGRAJANJEM TALKING ANGALA TA IGRA MORA GRE!
To se vidi zanimivo in v Talking Ginger naredite še kaj igric. Vse bom igrala.
V očeh mu je nan, to je strašljiva aplikacija. Prosim, ne tvegajte
Talking Ginger გართობა hrde
Dobra
Tako sem naložil to igro, da vidim, če so zarote ture in ko sem ga sušil s fenom, sem videl nekoga in okno je bilo strašljivo
Zabavna. Igra
World of Tanks Blitz Strategy zrv
izmišljotina je da te kot gleda moški bla bla bla zaradi nekoga ki si je to izmislil pri talking angeli zdaj vsi govorite pri vseh talking igrah
V redu je, vendar za zelo majhno igro in ga še niste zares pripravljali na posteljo. Odstranil sem ga, dokler nisem ugotovil, da ima govoreči ingver spet grozljive oči, kot jih je imela govoreča Anglia. Ne namešča se znova.
Zalezovali so me in bilo je nekako dolgočasno SOVRAŽIM to zdaj sem nervozen in izbrisal sem aplikacijo in je ne bom nikoli prenesel
potrebuje več prizorov namesto samo kopalnice in je dolgočasen, potrebuje več aktivnosti😐😒😞😩😬
Carsko bolsga ni!!!!
Bilo je ok, ampak naloge niso tako zanimive...
Kr ok je samo malo dolgočasna
Govorice so lažne, prenesite to aplikacijo, če želite, a ne glede na to, kaj je varno, je preveč dodatkov! VARNO JE VAŠ OTROK BO OKAYYYYYYYYY.
Vidim okno in PERSON in gingers eyes ne prenese tega......... na nič grozljivo noto ta igra je tudi res dolgočasna
Ko sem prebrala nekaj pregledov, v katerih je bilo to napisano, da obstaja človek, v katerega nisem verjel in ga namestil, vendar sem po odprtju videl res človeka v ingverjevih očeh. Nisem čakal niti sekunde in ga odstranil. Mislim, da obstaja heker. Prosim popravi. Vzemite to resno. Lahko škoduje našemu življenju. Za druge res prosim, da me ne maram. Verjemite mojim besedam in ne nameščajte. In ustvarjalcu igre prosim, da popravi to težavo. Vse bo rešilo.
Moral sem se znebiti igre, ker sem videl moškega, ki me gleda skozi oči, nisem hotel, da bi me ugrabili, ker sem poznal govorico, zato sem se je znebil
To je super luštna igra!! Ampak tako žalostno Talking Ginger ne more jesti in ni hrane. Če bo nekaj hrane, bo super!
Ta aplikacija je grozljiva, prebral sem ocene in vsi so rekli, da je govorjenje Ginger grozljivo. Mislil sem, da je to samo šala, zato sem se odločil igrati. V njenih očeh sem videl nekaj, morda moškega? Ta igra je hotela, da dovolim dostop do mojih slik in mikrofona, zakaj potrebujejo dostop do tega? (Naročite se na LaurenzSide in Bijuu mike ) potem ko sem prenesel to igro, je moj telefon utripal kot nor, ne prenesite, prosim, ostanite varni, igrajte Gacha life, Roblox, Mindcraft in Doki Doki Better plz
Ko sem prebral vse komentarje, sem se prestrašil, da bi jo igral, toda moj 4-letni bratranec jo je začel igrati in v njegovih očeh nisem videl ničesar, kot bi bil moški ali pisarna, zato mu bom pustil, da igra še naprej in bom poglej kasneje, če je tam človek. V redu, zato smo se bolj igrali igro z ingverjem in SEM VIDELA PISARO, moja sestrična ni vedela, ampak to je v redu. čudna in starejšim primerna igra.
Včasih pogrešam stare čase Outfit7, včasih pa ne. Trenutno zagotovo ne. Prinesel mi je nočne more.
Čist uredo igra nobenih kamer ali podobnega
Vsi pravijo, da te ta igra zasleduje. Če bi te zalezoval, bi ga do zdaj že odstranili. Kakorkoli že, ta igra mi je zelo všeč, zelo je zabavna
Videla sem video in želela sem ga poskusiti in ko sem se pridružila, je želela moje všečne stvari, zato sem kliknila Želim, da me sliši, ampak mačka samo prikima in v očeh sem videla figuro in ko sem ji šla umiti zobe, sem videl okno in moškega v očeh, prosim, ne dovolite svojim otrokom, da prenesejo to igro in vse govoreče Tom angelo in podobno, prosim, ne DOVOLJUJTE, DA SE VAŠ OTROK IGRA TE IGRE
Res mi je všeč ta aplikacija, bila je čudovita kot prava mačka, ki skrbi za igrice, ki kupujejo stvari za mačko in še nekaj užitkov
To je noro. Naredil sem posnetek zaslona in več posnetkov zaslona, tam je moški z masko v levem očesu in mizo z oknom in kompetitor v desnem očesu, ko mu umiješ zobe, ko sedi ne dela ničesar. Vidim lobanje v obeh očeh to morate popraviti, prenehajte ignorirati, ta aplikacija vas opazuje, karkoli počnete, ne prenesite te aplikacije, razen če ste odrasli.
Za te ocene sem nameraval namestiti igro in poskušam uresničiti svoje sanje in na žalost ne biti mrtev 😔 Ne morem ji dati nobene zvezdice, kako grozljiva je. Skoraj sem pozabil, da govorim Angelo na iPadu in ne deluje in me je strah, sem že dovolj prestrašen, če gremo na poletje
O moj bog! Ste vi ljudje nori! Kaj se vedno niste opazili? V njegovih očeh je moski, ki te opazuje! Poglejte v njegove oči in videli boste moskega!!!!! Ta 1. slika od gingerja. Poglejte v njo in videli boste v njegovih očeh. In tudi ta avtor, ki je naredil to igro je naredil tudi igro "talking angela"!
Talking Ginger Intrattenimento kztm
Se kr!
Ta igra je tako grozljiva, ko jo odprem, da vidim lobanjo kot človeka, ampak nekoč je bila tam pisarna ali okno.
Igral sem to igro pred 8 leti. Zanimivo. Primerno za MALČKE ali OTROKE, vendar ni primerno za ODRASLE, ker je bila zanje preveč "dolgočasna".
Je čudovita in luštna, toda vse druge igre imajo moškega v svojem I, vendar pravim, da je ne nalagaj in povej svojim staršem in mislim, da je ne nalagaj, če nimaš staršev in če si samski oseba, grozljivo je, če tako rečeš 🙁