Post by pulitovertho on Feb 16, 2022 5:19:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk zelta hack ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
Šī spēle ir pārsteidzoša, ar lielisku modifikācijas atbalstu un apmēram gadu vērtu saturu, ja iekarojat vienu zonu dienā, tā ir tik lieliska visām interesēm, ja vēlaties programmēt lietas, ir arī loģistika, bet jums tas nav jādara, ja jūs negribu, ir veids, kā savākt armiju, ir loģistikas vadi un piegādes maršruti, ir milzīgs tehnoloģiju koks un tik daudz, ko varat pievienot arī ar modifikācijām!!! Šī ir labākā spēle, ko esmu atradis bez reklāmām ilgu laiku, un tā ir visu laiku labākā spēle mobilajām ierīcēm.
Agrāk ir 5 zvaigznes, bet daži no mums nevar spēlēt servera, ja netiek atvienoti 10 sekunžu laikā,
Es tai piešķīru 4 zvaigznes, jo joprojām pat nezinu, kā skatīt lietotni. Šī ir pirmā reize, kad es to izmantoju datorā. Spēle joprojām ir lieliska, bet man patīk tās izskats
Nevarēju apnikt, lai tiktu garām garlaicīgajai un pārāk sarežģītajai apmācībai, iespējams, spēle ir jautrāka.
Ir labi, bet joprojām ir kļūda, kad es izveidoju pasauli ar kodolu, tad izmantoju pasauli, kas ir izveidota kļūda, ielādējot ar kodolu
Jūsu uzbūvētie torņi nedarbojas, jo tiem ir vajadzīga eļļa, kuru nav iespējams iegūt, tāpēc jums ir jāpārliecinās, ka galvenais robots joprojām ir dzīvs, pretējā gadījumā jūs vienkārši nomirsiet
tā ne vienmēr spēles veids, kas man patīk, apmācība ir gara, un tā patiešām ir smalkāka, nekā es gaidīju
Brīnišķīga koncepcija, BRIESMI spēlēt pa tālruni, pieskaršanās ir tālu, jums ir paveicies, ka esat apguvis apmācību. Būtu lieliska datora/konsoles spēle. Apkaunojoši, kaut es tam varētu piešķirt negatīvas zvaigznes...
Labi, šī spēle ir aizraujoša, taču kaut kā viss mans progress ir pagājis, bet mana ēka joprojām darbojas. Gandrīz visi mani uzņemtie sektori tika dzēsti, ja tie netiek atkārtoti "reidi". Es vienkārši atmetu mēģinājumus tos visus atgūt. Tātad, jā, man ir jāzina, kāpēc tas tika izdzēsts
Atjauninājums: pateicoties daudziem ielāpiem un atjauninājumiem, spēle noteikti ir palielinājusies ar funkcijām un stabilitāti, kas nodrošina atkārtotu atskaņošanu un sniedz vairāk smilškastes sajūtu. Tam ir ļoti relaksēts spēles stils, kas joprojām liek jums palikt uz pirkstiem par visu, ko viņi jums met.
Tiku uz 2. karti un aprakstā bija teikts, ka resursi bija, nebija... Kā nokārtot līmeni, ja nevaru uzbūvēt pusi savas aizsardzības?
Spēle izskatās jautra, bet vadība krīt uz nerviem! Es zvēru pie Dieva, ka šīs vadības ierīces ir dēmonu radītas. Interesanti ir tas, ka, kad es pirmo reizi spēlēju, viss bija labi, bet tagad es nevaru spēlēt, tas kustina ekrānu.
Es varu novērtēt to ar 5, bet vai jūs varat salabot serveri, ka daži spēlētāji veido dažus veidņus un citus materiālus, kas ir neatbilstoši attēli.
Vadības ierīces ir sāpes, sagrauj to, kas varētu būt lieliska TD spēle.
Grūti iemācīties- es pat nevaru tikt cauri pamācībai, iestrēdzis 2 konveijeru novietošanā. Neesat pārliecināts, kā spēli var spēlēt, ja apmācība ir tik mulsinoša.
Viena no labākajām bezmaksas spēlēm operētājsistēmā Android. Tower-Defence satiekas ar Automation Sim. Godīgi sakot, es nevaru par to pateikt pietiekami daudz jauku lietu. Bez reklāmām, bez dlc, bez premium versijas utt. Tā ir pilna spēle bez virknes, un tā ir fantastiska, izaicinoša un papildinoša spēle.
Vajag vairak ielikt
Mindustry Actie stl
Lieliska spēles ideja, man patīk gandrīz viss. Grafika ir lieliska, tās visas ir vienā stilā, komplimentējot katru bloku, mašīnu utt. Spēle ir jauka, tā ir kā rūpnīcas dīkstāve Kongregate, kas sajaukta ar lejupvērsto šāvēju. Tomēr vadības ierīces ir nedaudz izlaistas, es tiešām nezinu, kas tas ir, tā vienkārši nav. Tomēr datora vadība ir ideāla. Es iesaku datora versiju vietnē itch.io, tā ir tikai labāka. Varat arī pārvietot savus datus starp abām platformām, tikai ne bezvadu režīmā.
Labi, taču, veidojot automatizētu mašīnu, ir jābūt palīdzības izvēlnei par rediģēšanas iemeslu, vai nu resurss tiek aizsegts ar citu un nedarbojas.
Tas ir lieliski. Bet ļoti sarežģīti mobilajai spēlei. Tāpat kā šī ir datora kvalitātes spēle.
Monster Legends কৌশল qgb
Brīnišķīga spēle! Pārsteidzoši, ka tas ir 100% bez maksas, jūs varat atbalstīt izstrādātāju pakalpojumā Steam vai meklējot vietni.
Man patīk spēle, bet es strādāju stundas un es pievienoju tālruni un atgriezos, un viss mans progress bija pagājis viss, ja neizlabosit šo kļūdu, es vairs nespēlēšu
Diezgan jautri, taču tajā ir kļūdas un dažreiz tas ir kaitinoši, jo ir maz laika, lai sagatavotos starp katru vilni
Lieliska spēle, būtu 5 zvaigznes, ja celtniecība nedotu jums karpela tuneli. Tā ir Pain in the butt, bet tomēr lieliska spēle.
Nevarēja sākt. Norādes nesekoja. Žēl gan.
Mindustry แอ็กชัน dxuu
Mindustry แอ็กชัน dxuu
Kopš jaunā atjauninājuma man nav izdevies spēlēt kampaņu, un es ceru, ka jūs drīz varēsit to salabot, jo tā ir patiešām jautra spēle, un es vēlos spēlēt ļoti slikti
Es nezinu, kur sākt. Šī spēle ir līdz šim labākā bezmaksas spēle, ko jebkad esmu spēlējis. Tas ir viegli sasniedzams ar 2 populārākajām spēlēm, kuras esmu spēlējis datorā un tālrunī. Spēlē nav nekādu reklāmu, nav jāmaksā, lai uzvarētu, vai pat nav iespējas maksāt. Īpašnieks ir lielisks čalis. Sākumā spēli ir grūti iemācīties, bet, lasot priekšmetu aprakstus, jūs lēnām iemācāties spēlēt spēli labāk. Es pat neesmu atbloķējis visas kartes vai izpētes koku, tomēr jūtos spiests teikt, ka šī spēle ir pārsteidzoša un attaisnoja visas manas cerības.
Diezgan patīkami. Bet šai spēlei nopietni trūkst informācijas. Spēles apmācība, informācija par vienību/vienību ne tuvu nepalīdz spēlētājam saprast, kas ir kas un kas jādara
Mindustry Actie stl
Mindustry แอ็กชัน dxuu
Patiešām jautri, bet labprāt vēlētos vienkāršotu spēles versiju vai vienkāršotu spēles režīmu. Citādi tiešām laba spēle.
Manā populārāko mobilo spēļu top 3 sarakstā! #1: BEZMAKSAS, BEZ REKLĀMĀM! 2. Tā ir vienkāršota FacorIO versija, taču tā nekādā gadījumā nav izvilkšana! Tā joprojām ir sava lieta. #3: Mūzika ir episka! #4: Izstrādātājs ir viens no jaukākajiem puišiem, ko jebkad satiksi. #5: Nav pirkumu lietotnēs un %100 bezsaistē, ja vien nevēlaties izmantot vairāku spēlētāju spēli, kas tai ir. Lans un Vans. Nemaz nerunājot par episko spēli, kas ietver sarežģītu inženieriju. Ja lasāt šo Aunken, liels paldies par episko bezmaksas spēli! Tu esi episks cilvēks!
Šī spēle ir jautra un stratēģiska, taču daži spēlētāji bēdājas un atpaliek no servera, un, ja es pievienojos io tiešsaistes serverim, es tagad nevaru pievienoties, es no jauna instalēšu spēli, un mana kampaņa, lai vēlreiz atiestatītu, bija tik grūti. paveikt.
Mindustry แอ็กชัน dxuu