Post by pulitovertho on Feb 16, 2022 5:26:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz işarələri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
O qədər çox reklam var ki, oyun hətta həqiqətən də xoş deyil. Gələcəkdə yaxşılaşsa, bu oyuna qayıdacağam.
Mən bunu xoşlayıram, amma darıxdırıcıdır, çünki bu, sadəcə insanları öldürməkdən ibarət deyil, amma yenə də xoşuma gəlir, məncə, bu, sizin beyin oyununuzun bir sınağıdır, çox əyləncəlidir, amma bir az darıxdırıcıdır.
Şəxsən mən hesab edirəm ki, bu oyun stressdən xilas olmaq üçün əla vasitədir, lakin hər səviyyədən sonra reklamlar olur və o, özünü təkrar etməyə başlayır. Daha çox çeşid əlavə edin və yenidən endirəcəyim reklamları asanlaşdırın. Mən hazırda 118-dəyəm və eyni senaryoda beş dəfə bir neçə səviyyədə oynadım.
Əyləncəli oyun, lakin super müdaxiləli reklamlar ona həqiqətən daxil olmağı çətinləşdirir.
Bu yaxşı oyundur, lakin müəyyən səviyyədən sonra onlar təkrarlanmağa başlayırlar
Əla ola bilər, amma çoxlu reklam var. Mən indicə yüklədiyim və hətta ondan həzz alıb-almadığımı görmək, reklamları silmək üçün şansım olmadığı üçün 3 dollar ödəmirəm. Mən başa düşürəm ki, oyun belə dəstəklənir, lakin hər dəfə bir səviyyəni tamamlayanda (bu, başlanğıcda 10 saniyə çəkir) 30 saniyəlik reklam görünür.
Çox reklam, kifayət qədər oyun deyil. Xeyr, mən təyyarə rejimini yandırmaq istəmirəm, çünki o zaman başqa şeylərdən bildirişlər almayacağam. Oyuna bu qədər irəlilədim, sonra anladım ki, yenə eyni səviyyələri təkrar oynayıram. Düşünürəm ki, oyunun hər səviyyəni anlamaq üçün bəlkə də 5 saniyə çəkdiyindən və hər bir əlavənin 30 saniyə və keçilməz olduğu üçün reklamlara daha çox vaxt sərf etdim. Sizə daha çox reklam göndərmək üçün başqa oyunların reklamlarına baxmaq istəsəniz, bu oyunu əldə etməyin.
3 ulduz, çünki bu, həqiqətən əyləncəli oyun və yaxşı vaxt öldürücüdür, lakin çoxlu reklamlar var. Hər səviyyədən sonra çox bezdirici ola biləcək bir reklam var, bilirəm ki, reklamlar oyun üçün pul ödəyir, lakin hər səviyyədən sonra bir reklam olmamalıdır. Odur ki, əgər oynayırsınızsa, vaxtınızı lazımsız reklamlara sərf etməyi xoşlamırsınızsa, oflayn oynamağı tövsiyə edirəm
Death Incoming! Macera Oyunları lqi
Ask your Death Incoming question for iPhone - iPad and get answers from real gamers.
bilmirəm indi yükliyirəm bilimir qeşəngə oxşuyur
Əyləncəli, lakin səviyyələrin nə qədər qısa olduğuna görə çoxlu reklamlar, hər səviyyədən sonra bir reklama baxmaq lazım deyil.
Əyləncəli oyundur, lakin bu qədər səviyyələri keçdikdən sonra onlar əvvəlki səviyyələrə çevrilirlər, hər yerdə eyni səviyyələri etmək çox darıxdırıcıdır, arzu edirəm ki, daha çox yeni səviyyələr olsaydı, əks halda oyun əyləncəlidir
Death Incoming! - Overview - Google Play Store - US - Sensor ...
The Emperor's Castle! Arriving at the Whole Cake Island! Full ...
Death Incoming! Macera Oyunları lqi
🤢🤮🤮
Death Incoming! Avanture kue
Reklamlar. Digər rəylərin dediyi kimi, ölümlərin heç bir mənası yoxdur. Oyunun lap əvvəlində çaydanı sındıran və birtəhər ölümlə nəticələnən çaydana qayçı sürürsünüz. Sonra bir paltar ipinə dəsmal qoyursan və oğlan dəsmalı tutmaq üçün stula oturur və yıxılır və fizikanın düzgün işləməsi əvəzinə başı xəttin üstündən əyilir və ölür. Ne kimi??? Tərtibatçılar bu oyunu hazırlayarkən nə siqaret çəkirdilər? Ciddi. Bu isti zibil qalasıdır.
ÇOX ELANLARA YOL!! Bir ulduzun səbəbi. Bu oyun kifayət qədər layiqli idi, mən onu bəyəndim, lakin reklamları idarə edə bilmədiyim üçün proqramı sildim. Oyun vaxtından daha çox reklam, reklamları kəssəydilər, mükəmməl olardı.
Tek kelime ile Müthiş ❤️
Pis oyun deyil, amma çoxlu reklam var. Hər 5-10 Saniyədə bir reklam var.
Reklamlar. Məcburi reklamın tezliyi oyunu həqiqətən oynayan vaxtla müqayisədə həddən artıq narahatçılıq yaradır. "Pulsuz oyun" studiyaları ilə bu nöqtədə özünü az qala yırtıcı hiss edən boz bölgədəki tinkerlər. Mən tez-tez "pulsuz oyunlar"da marketinq və reklamın arxasında duran biznes planları ilə maraqlanıram. Mən həmişə sual edirəm ki, pulsuz yüklənə bilən/"pulsuz oyun"da reklamları silmək üçün birdəfəlik ödənişə qarşı, zamanla kobud, hədsiz çox reklamlar vasitəsilə daha çox pul qazanılır.🤔
Həqiqətən gözəl oyun, mən həmişə biçinçi olmaq fikrini bəyənmişəm
Tapdığım yeganə problem 1 səviyyə sonra 1 reklam olmasıdır. Reklamlara olan ehtiyacı yüksək qiymətləndirirəm, amma niyə bəlkə də 5 səviyyədən sonra daha uzun reklamlar etməyək? Oyun əyləncəlidir, lakin daimi reklamlar onun ardıcıllığını pozur. zəhmət olmasa təklifimi nəzərə alın, çünki bu yalnız 3 ulduzun səbəbidir.
You have a Mac and you want to play Death Incoming! ... Download Death Incoming! for Android · Download Death Incoming! for iOS · Download Death Incoming!
Oyun üçün ən əyləncəli ideyalardan biri olsa da- çox səviyyəli oyun üçün dərilər və uyğunlaşmalar (müntəzəm səviyyələr, otaq dizaynı detalları, personaj dəriləri və s. ilə) o, təəssüf ki, balanssız və QORUŞdur. TAM reklamlar Çox tez-tez, hətta 5 saniyədən sonra keçməyinizə imkan verən reklamlar çox tez-tez olur! Daha da pisi odur ki, reklamlar Samsung S9-da tətbiqi vaxtın 50%-də pozur və mən tamamilə yenidən işə başlayana qədər ekranın titrəməsinə səbəb olur (dərslik sahəsində 6-cı səviyyədən əvvəl 4 dəfə) üzr istəyirəm, çox sonra yenidən cəhd edəcəyəm.
7/10 (16 votes) - Download Death Incoming Android Free. Death Incoming is a puzzle game featuring increasing levels of difficulty in which we have to work
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Action unuz
Maraqlıdır, amma əyləncədən uzaqdır. Ödəyəcək qədər əyləncəli deyil. Çoxlu reklam.
Download game Death Incoming! for Android free - 9LifeHack ...
bir az daha məntiqli ola bilərdi, amma bu işləyəcək və əgər bu dəyişsə, mağaza üçün qiymətlər yüksək olacaq, bu yaxşı oyundur
Отзывы о Death Incoming - игра для Android - Отзовик
Əla oyundur, həzz alıram, reklamlara görə bu oyuna 1 ulduz verənlər üçün interneti söndürün; )
Death Incoming is a mobile game from Lion Studios that gives you the power to kill people creatively. In this game, you will take on the role of
Death Incoming! Avanture kue
Oyun Fantastikdir. Çoxlarının reklamlardan şikayətçi olduğunu gördüm. Düşünürəm ki, onlar bilmirlər ki, bu tip oyunlar proqramda satın alınmır. Reklam isə müəyyən gəlir əldə etməyin yeganə yoludur. Və nədənsə şikayət etməkdənsə!! Oyunçular bu kiçik oyunları oynamalıdırlar ki, o, öz tərtibatçılarına yardım və dəstək verə bilsin və onları daha çox və əllərindən gələni etməyə təşviq etsin.
Mən bu oyuna nifrət edirəm, çoxlu reklamlar var və oyun qısadır, bəyənmədim. Oynamamağa başladım
Lion Studios tərəfindən heç nə yükləməyin. Reklamlar həddən artıq çoxdur və siz hətta oyunu oynaya bilməzsiniz. Bonus üçün reklam izləmək və ya heç bir bonus olmadan reklamı keçmək seçimi əldə etdiyiniz zaman belə, bu sizi reklama aparır. Reklamsız versiya üçün ödəniş yalnız cari səviyyəni reklamsız bitirməyə imkan verir (lakin heç bir bonus əldə etməyəcəksiniz). Növbəti səviyyəyə keçmək üçün hələ də reklama baxmalı olacaqsınız. Nə reket.
Death Incoming! APK 1.9.0 Download for Android - APKFab
Bu oyun əyləncəli və asandır, lakin bəzi çətinliklər çox çətin, lakin yenə də əyləncəlidir. Qrafikanı sevirəm....... Hər şey!!!!
OYUN TAM MƏNNİYDİ SUPER ƏLA YÜKLƏYƏNLƏRƏ TÖVSÜYYƏ EDİRƏM 5 ULDUZ
Bu, həqiqətən əyləncəli bir oyundur. Üç ulduzun səbəbi reklamların çox olmasıdır. Mən pulsuz oyunda reklam görməyi gözləyirəm, lakin hər ölümdən sonra ən azı 15 saniyədən bir reklam var. Heç olmasa reklamdan əvvəl bir neçə dəqiqə oynamağa icazə verin.
Mən əslində çox kədərlənirəm, çünki oyunu SEVİRƏM...amma mən 100-cü səviyyəni keçdim və onlar indi fərqli insanlarla təkrarlayırlar eyni səviyyədə yenidən oynamaq o qədər də əyləncəli deyil..
Data on Death Incoming and other apps by Lion Studios. ... Or is it just another day, another death for you? ... Top Free iPhone Apps-Games / Casual.
Oyunda yumor hissini sevin. Pulsuz oyunlarla reklam qaçılmazdır, buna görə də çox gülməli və zəhmli oyun.