Post by pulitovertho on Feb 16, 2022 5:35:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafeland - World Kitchen IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają punkty ▞▞▞
▞▞▞ Cafeland - World Kitchen 2022 version ▞▞▞
Gram od około 5 tygodni. Cóż, dzisiaj jest 1/12/2022 i przy każdej aktualizacji. Gra się pogarsza. Czemu? Próbowałem polubić tę grę, a kiedy robię… aktualizacje, które sprawiają, że gra jest mniej przyjemna.
Wspaniała gra!!!! Polecam
Wydarzenie minigry nie działa. Koszyk nie napełnia do 100 energii. Coś, co musisz naprawić. Ale gra jest dobra
Uwielbiam tę koncepcję, żałuję, że nie mam pełnej funkcjonalności. Gram od nieco ponad miesiąca i właśnie zdałem sobie sprawę, że nie mam karty wiadomości, a moja aplikacja jest zaktualizowana. Oznacza to, że nie mam możliwości ukończenia zadań, które obejmują pomoc innym członkom w cateringu.
Kiedyś fajnie się grało, ale wszystkie widoczne poprawki sprawiły, że było to niemożliwe i chcą, abyś wydawał prawdziwe pieniądze na drobne gry poboczne!
Teraz nie mogę w ogóle wejść do gry MID TOURNAMENT, ponieważ wymagana aktualizacja nie jest jeszcze dla mnie dostępna, mimo że została wydana dwa dni temu. Działa mi na nerwy.
Nie dostaniesz bardzo dobrych prezentów za spin szefa kuchni. Czasami wydaje mi się, że nie warto kręcić.
Uwielbiałem tę grę, ale ostatnio stali się bardzo, bardzo chciwi!. Gra w zgadywanie tego, czego szukają celebryci, jest bardzo irytująca i nudna. „Dolary gotówkowe” są trudniejsze do zdobycia. Proszą o zbyt wiele kuponów, aby reaktywować maszyny! Aby je zdobyć, musisz wymienić je na karty, które do tej pory zebrałeś! Naprawdę? Dlaczego nie możemy ich kupić za monety? To jest niedorzeczne! Będzie szukał innej kawiarni. Mam zamiar odinstalować.
Spoko gra, ale denerwujące są dalsze aktualizacje, które muszą być określone, żeby kontynuować 😒 ~( odpowiedź na komentarz głosowy)~. Dobrze wiem, że są aktualne aktualizacje. Uważam jednak, że nie jest przesyłane co miesiąc potrzebne są jakieś nowe funkcje. Zupełnie wystarczyła by jedna aktualizacja na pół roku. Jeszcze jedna taka sytuacja i nadal będzie zmuszona grać dalej, ponieważ dalsze aktualizacje są męczące i zabierają dodatkowe miejsce w pamięci.
Zacina się
Polecam
Fajna gra...znam ja od daawna i musze powiedziec, ze jest super ALE - no tak musi byc ale, wiec: duuuzo trzeba gotowac aby cos zarobic, ceny sa nieporownywalnie wysokie z tym co sie zarobi; malo ze trzeba duzo kasy zaplacic za np. jakis automat to jeszcze potrzebne sa vouczery ktore trudno zdobyc. Skad wziac pol miliona na powiekszenie kawiarni i ..vouczery? Bo trzeba zmienićc a bedzie 5 *
Cafeland - Gioco di Ristorante Simulazione ize
gra, w której nie musisz zajmować się reklamami! NAPRAWDĘ KOCHAM TĘ APLIKACJĘ! BEZ STRESU
Cafeland - World Kitchen Simulācijas spēles zpl
Najlepsza gra kuchenna. Nazywam się w niej LaBere. Ta gra do cudo! Polecam zainstalować.
Zapraszam do polskiego biznesu Gierka bardzo fajna, koncepcja do Goodgame Cafe
Uwielbiam zadania ligowe, wymagającą grę, ale dużo zabawy bez reklam
Super gra. Nie wymusza mikropłatności ani zapraszania zbajomych. Mozna normalnie przechodzic przez poziomy.
Świetna i wciągająca 30lv
niesamowite...którzy uwielbiają zarządzać kawiarnią, mogą spróbować Zagraj w tę grę od 4 lat...i nadal zakochuj się w tej samej grze...😍
Gra jest w porządku. Gram, kiedy nie mam nic do roboty lub nie mogę spać. Według mnie zdobywanie kolejnych poziomów zajmuje zbyt dużo czasu, VIP-y prawie nigdy nie lubią tego, co robisz, a rozbudowa kawiarni jest jeszcze trudniejsza! Musisz przejść zbyt wiele, aby zdobyć przedmioty takie jak złoty palec lub kciuk w górę. Sposób, w jaki ta gra jest skonfigurowana, może się nią zmęczyć naprawdę szybko!!!
Gra fajna ale teraz nie moge w sentencjach bo nie chce mi aktualizować tak na marginesie męczą mnie te wieczne aktualizacje...
2차 세계대전 - 배틀 컴뱃 FPS 총게임 액션 jjb
Średnie
super gra
Tylko juz ok. Mozna by zwiekszyc liczb wysylanych prezentow?
Po ostatniej aktualizacji kazałem czekać 4 godziny na samochód cateringowy. Robi się to nudne, jeśli muszę czekać 4 godziny. Proszę coś z tym zrobić, zanim się znudzę i usunę grę. To bardzo wciągająca gra, ale byłoby miło, gdybyśmy mogli wysyłać osobiste wiadomości do znajomych. Gdybyś mógł o to zadbać, będzie bardzo szczęśliwy. Ponieważ wyrzuciliśmy kogoś przez pomyłkę i chcemy, aby ten przyjaciel do nas dołączył, ale nie ma sposobu, aby powiedzieć tej osobie.
Uwielbiam to grać, ale mam nadzieję, że więcej monet i projektów
👱👱👱👱👱👱👯👰👸💃💆💇🎅🎅🎅🎅.
Naprawdę podobało mi się, że gra w nią grała przez lata, przekroczyła poziom 200, ale kiedy ją ponownie pobierałem, musiałem zacząć od nowa, mimo że miał zostać zapisany na moim facebooku. Teraz gra jest inna, zdobycie kart zajmuje wieki więc mogę reklamować więcej fajnych rzeczy i nie rozumiem, dlaczego potrzebujemy kart do zrobienia i zdobycia rzeczy.. Naprawdę muszę przemyśleć coś w grze i ułatwić ludziom robienie rzeczy i odzyskiwanie utraconych gier. tracąc dobrze ponad 200 poziomów
Cafeland - 레스토랑 게임 시뮬레이션 glu
Super mega. Polecam czytaj dalej ❤️ Mi się podobasz jak wam też to INSUJCIE
Podoba mi się ta gra, ale teraz nie możesz grać w mini-gry, owoce nie odnawiają się już do 100, teraz musisz płacić dolców kawiarni, które są do bani, napraw to i przestań być chciwy
Aktualizuję moje 5 start na 3.... Przepraszam, ale musicie oddzielać kupowanie monet od gotówki. Nie zawsze potrzebuję opcji gotówkowej. Potrzebuję monet bardziej, jak na przykład rozbudowa mojej kawiarni.
Świetna gra o gotowaniu, ale muszę zdobyć więcej nagród w wyzwaniu ciężarówek między 250 a 1000, a także przywrócić podwojenie w wyzwaniu przy pierwszym logowaniu. I chciałbym móc wybrać własne przedmioty z wydarzeń zamiast dawać rzeczy, których nie chcesz. Gra była fajna, ale stale zwiększają ilość gotówki w kawiarni, którą musisz zrobić, aby zrobić pewne rzeczy w grze. Wielu graczy w moim klubie mówi o rezygnacji. Jeśli masz prawdziwe pieniądze do wydania, byłoby fajnie.
Gra sama w sobie jest dobra, aby zabić czas, naprawdę wymaga poprawy w aspekcie społecznościowym dzięki funkcjonalności społeczności i prywatnego czatu. Jedynym innym małym minusem jest brak naczyń w niektórych kategoriach. Ale fakt, że możesz robić postępy szczęśliwie i szybko, nie wydając prawdziwych pieniędzy, sprawia, że warto się trzymać. Z ulepszeniami na pewno 5-gwiazdkowy opiekun.
Zabawne, ale trudno iść do przodu. Naprawdę ciesz się grą, ale tak trudno jest dodać coś nowego do kawiarni lub rozwinąć, ponieważ potrzebujesz mnóstwa kuponów, aby cokolwiek zrobić. 5 gwiazdek, jeśli łatwiej jest dodawać rzeczy do kawiarni i ją rozbudowywać.
Brak języka polskiego.
Bardzo świetna i wspaniała gra! „Żałuję tylko, że nie musimy czekać 4 godziny na powrót naszego cateringowego trucka, a także żałuję, że nie musimy wypełniać pudeł cateringowych, które zawierają ponad 10 000 np. 10 364 zupa dyniowa. Teraz gość z cateringiem hot-dogów ma 2500 cl, gdzie było 700. Byłem w drodze po to, żeby go kupić, bo oszczędzałem, a teraz w ogóle nie mam tych pieniędzy. Proszę zrobić to co najmniej 1000 cl. Lub po prostu dodaj inne sposoby, aby uzyskać cl szybciej, ponieważ jest to bardzo trudne.
Zabraliście mi wszystkie pieniadze po tylu miesięcy grania. Jakaś kpina.
Nie wiem czy to tylko ja? Zawsze mam taki przypadek, że gra się nie otwiera z powodu połączenia internetowego, ale gdy połączenie jest dobre, gra nadal się nie otwiera! Próbowałem odświeżyć grę i telefon, ale nadal nie działa, muszę odinstalować i ponownie zainstalować aplikację, a następnie odczekać kilka godzin, aż gra się otworzy. To mnie stresuje, mam tylko nadzieję, że to może być gra offline, więc nie więcej kłopotów
To fajna gra, ale ilość zadań, które musisz wykonać, jest przytłaczająca, ale poza tym lubię ją 👌🏾
Wyświetliła ofertę promocyjna kupna tych mi się zapłaciłam ponad 12 zł . Wszystko spoko pokupowałam sobie wszystko wyszłam z gry wchodze patrzę i tych rzeczy wszystkich nie ma! Co to ma być? To oszustwo ! Miałeś tak kogoś?
Rozumiem, że jest to biznes, którego celem jest zarabianie pieniędzy, ale stało się to pozorną łapką pieniędzy. Aktualizacje mają usprawnić działanie gier, wprowadzać nowe przedmioty/wydarzenia i dostarczać więcej emocji. Ostatnie liczne aktualizacje sprawiły, że gra stała się bardziej nużąca/nudna. Jeśli chcesz, aby użytkownicy wydawali gotówkę na twoją grę, daj im przydatne/zabawne opcje, aby zachęcić ich do wydawania pieniędzy, zamiast po prostu utrudniać zdobycie gotówki CL i mieć nadzieję, że ją kupią.Wymyśl NOWE wydarzenia/imprezy/przedmioty/osiągnięcia.
Fajowa gra
Po aktualizacji nie mogę już grać w minigrę, zawsze mam zero przedmiotów w moim koszyku